top of page
FAQ

GDE I KADA?

36-časovni događaj će se održati u Naučno tehnološkom parku u Beogradu u periodu od 15. do 17 novembra 2019. Počinjemo u 8:00 15. novembra, a događaj se završava u 20:00 poslednjeg dana mejkatona (17. novembra). PreTOM će se takođe održati u Naučno tehnološkom parku u Beogradu, 19. oktobra. Ubeležite u kalendare!

KADA JE PRE TOM DOGAĐAJ?

Pre TOM će se održati mesec dana pre TOM Mejkatona. Tada ćete izabrati svoj tim i početi da radite na rešavanju problema. Pre TOM će biti održan 19. oktobra.

Dolazak je obavezan. Ukoliko iz nekog razloga ne možete da dođete, molimo Vas da nam javite.

ŠTA DA OČEKUJEM KAO MEJKER?

Počnite sa otvorenim umom i velikim entuzijazmom. Vi ćete biti testirani na mnogo načina i izaći ćete sa TOM-a sa velikim iskustvom. Očekujte da ćete biti motivisani, da ćete naučiti mnogo toga novog, a pre svega ćete upoznati mnogo novih ljudi sa kojima ćete se zabaviti kao nikad do sad.

ŠTA TREBA DA PONESEM?

Očekujete da ćete raditi i rešavati probleme većinu vremena tokom 36 sati. Želećete da se vratite kući, ali možda želite da ponesete higijenu i rezervnu odeću. Takođe ne zaboravite zatvorene cipele, odeću za radionicu, računar i punjač.

DA LI TREBA DA IZAĐEM SA POSLA?

Da, ovo je trodnevni događaj, i vrlo verovatno ćete biti zauzeti sve vreme.

KOLIKO SVE OVO KOŠTA?

Registracija uključuje hranu, materijale i bilo koji drugi alat koji vam je potreban za tri dana. Registracija je besplatna.

KADA MOŽETE DA OČEKUJETE NAŠ ODGOVOR?

Prijave se zatvaraju 15. oktobra. Ukoliko niste dobili odgovor do 17. oktobra, molim Vas kontaktirajte: natalija@tombelgrade.org

ŠTA SE DOGAĐA SA PROJEKTIMA NAKON MEJKATONA?

Kada se događaj završi, prototip je potrebno doraditi do finalnog izgleda. Nakon toga svi proizvodi će biti dostupni na mreži kao rešenje otvorenog koda (besplatno i dostupno na mreži) sa uputstvima o tome kako da napravite svoje. Ne zaboravite da dokumentujete proces, tako da drugi mogu da koriste kod.

IMAM PITANJE, KOGA DA PITAM?

Kontaktiraj Nataliju!

Ona je tu da ti odgovori i pomogne.

natalija@tombelgrade.org

bottom of page